Koorscholing volwassenen

Er zijn cursussen en incidentele of projectmatige activiteiten. Voor details over de incidentele activiteiten kunt u de Kalender raadplegen.

Cursus Koorscholing

De cursus Koorscholing vindt plaats op jaarbasis en kan op verschillend niveau’s gegeven worden. Tegelijkertijd is het mogelijk (niet verplicht) om aan het instituutskoor deel te nemen.

Kortlopende cursussen

Kortlopende cursussen zijn bedoeld voor zangers die geïnteresseerd zijn in bepaalde thema’s, zoals stemvorming; interpretatie van “oude” muziek; bepaald repertoire; historische achtergrond, e.d.

Incidentele aktiviteiten

Dat zijn bijvoorbeeld:

  • Kooruitwisselingen
  • Reperoiredagen
  • Studiedagen

Projektkoren

Projectkoren hebben een afgeronde tijdsduur (bijvoorbeeld 3 maanden) en zijn bedoeld voor ervaren zangers die in een korte tijd een bepaald repertoire eigen willen maken.

Indien u belangstelling hebt voor één van deze aktiviteiten kunt u dit kenbaar maken via het formulier onderaan de pagina. Ook kunt u uiteraard een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek met Mv. Annie Jansen. Zie Contact.

Wanneer?

Alle aktiviteiten worden gepland rond het weekend.

De lessen koorscholing vinden momenteel plaats op maandagavond. Kortlopende cursussen en Incidentele aktiviteiten op zaterdag. Concerten op zondagmiddag of –avond. Repetitie van Projektkoren zijn op vrijdagavond of zaterdag (in overleg met de betrokkenen).

Een beschrijving van de incidentele aktiviteiten vindt u door op de betreffende datum te klikken in de Kalender.

Inschrijving kan door het Formulier in te vullen, of na een bezoek aan het Centrum voor Koorzang.

Betaling kan in termijnen. Bij deelname van meerdere direkte familieleden (ook kinderen die lid zijn van Koorschool Maastricht) is gezinskorting mogelijk.